Úspešné zlyhávanie slovenských vlád

21. februára 2024, julius petrus, Nezaradené


Každá slovenská vláda bola/je v jednom úspešná – v zlyhávaní: nedokážu zastaviť propagáciu podvodov na internete týkajúcich sa písania vysokoškolských prác na objednávku. Slovenský internet ponúka širokú škálu služieb týkajúcich sa písania rôznych typov prác na objednávku, ktoré sú „maskované“ tým, že ponúkajú vypracovanie podkladov k práci. Naše školstvo, parlament a justícia nereagujú, pritom už viacero jurisdikcií považuje poskytovanie takýchto služieb za nelegálne a sankcionuje ich.

Získanie titulu na základe predloženia takejto práce znamená získanie titulu podvodom. Nevadí? Malo by! Je nevyhnutné zastaviť úpadok hodnôt!

Bohatá ponuka služieb:
epodklady.sk, studijne-podklady.sk, epodklady.sk, napisemepracu.net, pisanieprac.sk, diplomovky-bakalarky.eu, podkladovo.sk, svetseminarek.sk, diplomoveprace.sk, pisaniezaverecnejprace.weebly.com, toppodklady.sk, pracenamieru.eu, vsprace.sk, zaverecneprace.sk, bakalarky-diplomovky.sk, zaverecneprace.webnode.sk, kvalitneseminarky.sk, seminarkybezprace.sk, podklady.sk, abcprojekty.com, mytonapiseme.sk, zaverecneprace.sk, pisanieprac.sk, profipodklady.sk, napisemtipracu.sk